Morinda citrifolia fruit

Fruit van de Morinda Citrifolia bestellen

Wil jij fruit van de Morinda Citrifolia bestellen? Bij Pura Vitta ben je dan aan het juiste adres als je op zoek bent naar het pure sap van deze bijzondere vrucht. Dit is een product dat je helpt meer energie te krijgen, effectiever af te vallen en bij het controleren van je bloeddruk. We vinden het dan ook heel belangrijk om dit product aan je aan te bieden. Het is een superfood die misschien wat minder bekend is, maar die wel sterk aan populariteit wint. Het Morinda Citfrifolia fruit is ook wel bekend onder de naam noni, wat misschien een naam is die eerder een belletje bij je doet rinkelen.

Wil jij Morinda Citrifolia fruit kopen?

De Morinda Citrifolia groeit over het algemeen in Panama, maar is ook in andere landen terug te vinden. Dit is een plant die het beste gedijt op vulkanische grond. Dit is een soort grond die nog vruchtbaarder en krachtiger is dan gewone grond, met als gevolg dat ook alles wat er op groeit sterker is. We raden je dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen kijken als je meer wil weten over deze bijzondere plant en het fruit dat hieraan groeit. Fruit van de Morinda Citrifolia heeft een zeer sterke werking, vandaar ook dat wij je het gebruik van dit fruit van harte aan kunnen bevelen.

Meer weten over fruit van de Morinda Citrifolia?

Wil jij Morinda Citrifolia fruit kopen maar vind je het lastig om dit online te vinden? Geen zorgen, wij verkopen het fruit als puur sap, dat voor honderd procent een product is van deze bijzondere plant. Een bestelling maken is bij ons heel eenvoudig. We verkopen Pura Vitta, het pure sap van de noni vrucht, in glazen flessen. In de regel kun je met een van deze flessen een maand doen. We verkopen Pura Vitta als een enkele fles, maar je kunt ook pakketten kopen met meerdere flessen. Zo ben je meerdere weken verzekerd van de perfecte werking van Pura Vitta.

Lees meer
website_home_small_low

Leverbaar binnen 2-4 werkdagen GRATIS thuisbezorgd!

Waarom Pura Vitta Noni

100% NATUURLIJK

“Bij de productie van Pura Vitta Noni sap wordt geen gebruik gemaakt van een geconcentreerd tussenproduct, terwijl andere leveranciers van nonisap een met water aangelengde vruchtenmoes gebruiken.”

(Bron: Rapport Volksgezondheid Nr: 2007-03BNV)

GRATIS VERZENDKOSTEN

Pura Vitta noni is altijd direct leverbaar

Uw bestelling is altijd GRATIS binnen 24 uur op de post via Postnl

logo_postnl

EU Goedgekeurd

De EU stelt hoge eisen aan gezondheidsproducten en voedingssupplementen. Pura Vitta Noni is na de goedkeuring door het Ministerie van Volksgezondheid in 2007 goedgekeurd door de Europese Commissie. Dit betekent dat wij ons product in heel Europa mogen verkopen.

Duurzame samenwerking

Puravitta Noni stelt duurzaamheid voorop. Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren aan derdewereldlanden. Landen waar door hun optimale klimaat prachtige producten groeien maar helaas in het westen onbekend blijven. Door het importeren van Noni uit Panama hebben we aan beide kanten succes: wij halen de vrucht naar Europa, een vrucht die bijdraagt aan een optimale gezondheid. Door de opbrengst kan een deel van de Panamese bevolking een beter leven leiden. De eerste stap is gezet: beter leven begint bij jezelf.

6 Voordelen van Pura Vitta NONI

Superfood

Voedingssupplement

Glazen fles

EU goedgekeurd

Pure sap

30 Dagen