Morinda citrifolia

Morinda citrifolia kopen

Ben jij op zoek naar een superfood dat je helpt om je beter te voelen, om meer energie te krijgen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Pura Vitta. We verkopen namelijk een product dat bestaat uit puur sap van de vrucht van de Morinda Citrifolia. Dit is een plant die voornamelijk groeit op vulkanische grond. De vrucht van de Morinda Citrifolia is ook wel bekend onder de naam noni. Het is een vrucht die op zich niet lekker ruikt en wat bitter smaakt, maar die wel een perfect voedingssupplement is. Even wat Pura Vitta door een smoothie en je geeft jezelf een gezonde boost!

Morinda Citrifolie bestellen bij Pura Vitta

Pura Vitta is een product dat bestaat uit puur nonisap. Het wordt door ons geleverd in een glazen fles, die je zonder problemen bij ons kunt bestellen. We hebben meerdere verschillende packages voor je klaarstaan. Wil jij een enkele fles Morinda Citrifolia bestellen bij ons, of liever meerdere flessen? Je kunt in de regel ongeveer een maand doen met een enkele fles. We hebben op onze website meer informatie voor je staan over ons product, uiteraard ook over de oorsprong hiervan. Wist jij dat de noni vrucht voornamelijk in Panama te vinden is, maar dat je hem ook tegenkomt op de Antillen en nog wel wat andere plekken op de wereld?

Wil jij Morinda Citrifolia kopen?

Een bestelling maken bij ons is heel eenvoudig. Denk er even over na welke package je wil bestellen bij ons, zodat je straks een hoeveelheid hebt waar je wel even mee vooruit kunt. Morinda Citrifolia bestellen is een garantie voor meer energie, een lagere bloeddruk, een beter herstel na een zware inspanning en hulp als je jouw gewicht wilt controleren. Neem gewoon eens een kijkje op onze website om meer te lezen over deze bijzondere vrucht, maar ook als je direct een bestelling van ons product wil maken.

Lees meer
website_home_small_low

Leverbaar binnen 2-4 werkdagen GRATIS thuisbezorgd!

Waarom Pura Vitta Noni

100% NATUURLIJK

“Bij de productie van Pura Vitta Noni sap wordt geen gebruik gemaakt van een geconcentreerd tussenproduct, terwijl andere leveranciers van nonisap een met water aangelengde vruchtenmoes gebruiken.”

(Bron: Rapport Volksgezondheid Nr: 2007-03BNV)

GRATIS VERZENDKOSTEN

Pura Vitta noni is altijd direct leverbaar

Uw bestelling is altijd GRATIS binnen 24 uur op de post via Postnl

logo_postnl

EU Goedgekeurd

De EU stelt hoge eisen aan gezondheidsproducten en voedingssupplementen. Pura Vitta Noni is na de goedkeuring door het Ministerie van Volksgezondheid in 2007 goedgekeurd door de Europese Commissie. Dit betekent dat wij ons product in heel Europa mogen verkopen.

Duurzame samenwerking

Puravitta Noni stelt duurzaamheid voorop. Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren aan derdewereldlanden. Landen waar door hun optimale klimaat prachtige producten groeien maar helaas in het westen onbekend blijven. Door het importeren van Noni uit Panama hebben we aan beide kanten succes: wij halen de vrucht naar Europa, een vrucht die bijdraagt aan een optimale gezondheid. Door de opbrengst kan een deel van de Panamese bevolking een beter leven leiden. De eerste stap is gezet: beter leven begint bij jezelf.

6 Voordelen van Pura Vitta NONI

Superfood

Voedingssupplement

Glazen fles

EU goedgekeurd

Pure sap

30 Dagen