Superfood bestellen

Superfood online bestellen

Er zijn meerdere verschillende soorten superfood te vinden op het Internet. Vele online winkels verkopen een of meerdere van deze soorten en bieden u zo een assortiment aan goede voedingen aan. Bij Puravitta hebben we ons geheel gericht op producten die zijn gemaakt uit Noni. Noni is de vrucht van de Morinda Citrofolia. Dit is een plant die al enkele duizenden jaren bekend staat om de goede, geneeskrachtige werking. Deze plant groeit in vulkanische gebieden. Dit zijn gebieden die altijd bekend staan om de voedzame bodem voor planten en bomen.

Superfood online bestellen

Bij ons vind je in het assortiment een groot aantal verschillende producten met Noni. Gezonde producten die prima geschikt zijn als voedingssupplement. We verkopen Noni sap in meerdere verschillende uitvoeringen. We hebben een Green, Yellow en Orange package. Dit zijn allemaal pakketten waarin je een of meerdere flessen Pura Vitta krijgt. Noni sap dat door de EU is goedgekeurd. Dit is puur sap dat je helpt om je beter te gaan voelen. Per fles kun je een maand lang genieten van dit pure superfood. We leveren dit uiteraard in een glazen fles en niet in een van plastic!

Superfood bestellen online

Er zijn heel wat soorten superfood te krijgen, maar als je een superfood zoekt met een zeer positieve werking, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Pura Vitta. Ons pure noni sap heeft een goede werking en helpt je om jezelf beter te voelen. Je kunt dit sap puur drinken, maar je kunt er ook heerlijke, gezonde smoothies van maken. We hebben op onze website een aantal recepten voor je klaarstaan waar je direct mee aan de slag kunt. Meer weten over de mogelijkheden van noni? Of heb je een vraag over dit gezonde product? We staan altijd klaar om je vragen hierover te beantwoorden.

Lees meer
website_home_small_low

Leverbaar binnen 2-4 werkdagen GRATIS thuisbezorgd!

Waarom Pura Vitta Noni

100% NATUURLIJK

“Bij de productie van Pura Vitta Noni sap wordt geen gebruik gemaakt van een geconcentreerd tussenproduct, terwijl andere leveranciers van nonisap een met water aangelengde vruchtenmoes gebruiken.”

(Bron: Rapport Volksgezondheid Nr: 2007-03BNV)

GRATIS VERZENDKOSTEN

Pura Vitta noni is altijd direct leverbaar

Uw bestelling is altijd GRATIS binnen 24 uur op de post via Postnl

logo_postnl

EU Goedgekeurd

De EU stelt hoge eisen aan gezondheidsproducten en voedingssupplementen. Pura Vitta Noni is na de goedkeuring door het Ministerie van Volksgezondheid in 2007 goedgekeurd door de Europese Commissie. Dit betekent dat wij ons product in heel Europa mogen verkopen.

Duurzame samenwerking

Puravitta Noni stelt duurzaamheid voorop. Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren aan derdewereldlanden. Landen waar door hun optimale klimaat prachtige producten groeien maar helaas in het westen onbekend blijven. Door het importeren van Noni uit Panama hebben we aan beide kanten succes: wij halen de vrucht naar Europa, een vrucht die bijdraagt aan een optimale gezondheid. Door de opbrengst kan een deel van de Panamese bevolking een beter leven leiden. De eerste stap is gezet: beter leven begint bij jezelf.

6 Voordelen van Pura Vitta NONI

Superfood

Voedingssupplement

Glazen fles

EU goedgekeurd

Pure sap

30 Dagen